GereLateerd

Raymond Veltrop
31 januari 2023
Waarom MuleSoft het beste integratieplatform is
11 oktober 2022
Harmony opent nu ook een kantoor in Bosnië
4 maart 2022
Chiel maakte de overstap naar low-code development

Naar Londen voor de MuleSoft Summit

Mulesoft Summit

Koolibri  kon als belangrijke MuleSoft partner niet ontbreken op de MuleSoft Partner Enablement Day op 17 oktober in Londen. Een hele dag kregen deelnemers tips om hun klanten op de best mogelijke manier bij te staan bij het ontsluiten van hun infrastructuur MuleSoft connectoren. Ze kregen ook inzage in de verkoop- en marketingstrategie en toelichting over beproefde methodes om deals te sluiten. Als afsluiter was er een ‘happy hour’.

Meer info: http://www.mulesoftevents.com/events/mulesoft-partner-enablement-day-emea-2017/event-summary-32bb77fea0714b5cb350bc9bc7eae997.aspx