GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

What’s up frog? – Jan De Cleermaecker

Of ‘Wat heb je te vertellen, medewerker in de kijker?’ … Want vanaf nu heet deze rubriek ‘What’s up frog?‘

Frog is deze keer Jan De Cleermaecker. Hij maakt al bijna vijf jaar deel uit van Harmony. Recht van de schoolbanken koos Jan, als master TEW, resoluut voor de consultingwereld. Voornamelijk omwille van de afwisseling, maar ook om kennis te maken met verschillende bedrijven.

Waarom dan Harmony? “Die keuze was snel gemaakt,” zegt Jan. “De klik was er onmiddellijk met Koen Mercken. Daarnaast sprak het KMO-gehalte van Harmony mij enorm aan, en ook de ondernemingscultuur. En last but not least is er het type projecten waar Harmony mee bezig is. Heel wat projecten situeren zich in de digitale sfeer. Ik was dan ook heel verheugd om mijn eerste kikkersprongen te maken in een project rond digital business banking.”

Wat Jan voor ogen had, werd ook waarheid. Sinds zijn komst naar Harmony kreeg hij de kans om bij twee toonaangevende bedrijven in de bank- en verzekeringswereld zijn strepen te verdienen en kon hij doorgroeien tot business analist in lead en recent tot product owner. De bijkomende verantwoordelijkheid ligt Jan zeker en hij is klaar om verdere stappen te zetten als projectleider. “Als dat kan in de digitale sfeer, is het helemaal top! Onze focus binnen Harmony op Omnichannel is hierbij alvast een grote plus.”

Alles in goede banen leiden, ligt hem dus wel. Komt van pas want binnenkort stapt hij in het huwelijksbootje. Hoe zit het met die planning, Jan? “Alles onder controle, mijn toekomstige is daar nog meer gedreven in dan ikzelf (brede glimlach),” zegt een ontspannen trouwer. Ook dat vindt hij een fijn aspect aan werken bij Harmony: de work/life balance is OK. “Ik maak heel graag tijd voor de FUN-events die Harmony organiseert. Dat is essentieel om een goed contact te onderhouden met mijn collega’s. Ik kan met iedereen een pintje drinken en mezelf zijn, want dat is nog zo’n voordeel van Harmony, de vlakke bedrijfscultuur,” besluit deze happy frog.

janfoto