GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Riko Tissen: “ik ben heel blij dat ik deze trein heb genomen”

“Ik werk intussen ruim anderhalf jaar voor Harmony, sinds september 2015. En dat bevalt me heel erg goed. Ik ben heel blij dat ik deze trein heb genomen”, aldus Riko Tissen, Business Unit Manager bij Documisation.

Dat is rake beeldspraak, want Riko heeft er inzake CCM en outputmanagement al een indrukwekkende rit opzitten. Vóór Harmony Documisation was hij 18 jaar in dienst van Truston (OHI Life Cycle Support en Managed Services), waarbij ook het outputmanagement, met name voor zorgverzekeraars, in zijn portefeuille zat. De periode daarvoor heeft hij bij de Amersfoortse Verzekeringen (nu ASR) leiding mogen geven aan het Developmentteam Schadeverzekeringen. Helemaal aan het begin van zijn loopbaan heeft Riko van de Nederlandse fiscus, bovenop zijn informatica-studie, een negental maanden een intensieve ICT-opleiding genoten.

Waarom de overstap naar Harmony, Riko? Je zat bij je vorige werkgever met deze ervaring en carrière toch gebeiteld?

“Ik wilde terugkeren naar het pure communication management. De basis: hoe communiceer je met je klant? Los van techniek of procesmatige beperkingen. Ik kende Henri van Hoek (Managing Director bij Harmony, samen met Koen Mercken) al toen Documisation bij Harmony nog kleiner was. Voor mijn vorige werkgever heb ik namelijk een aantal mensen van Harmony ingehuurd en daar waren we erg tevreden over. Zo heb ik de bedrijfscultuur, de visie en mogelijkheden bij Harmony leren kennen”.

Hoe omschrijf je die bedrijfscultuur?

“Harmony is een ontzettend leuke ‘club’, als ik dat zo mag zeggen. Heel laagdrempelig met altijd met het belang van de klant voor ogen en een ‘We can’-mentaliteit. Het mooie van Harmony is dat zij deze mentaliteit naadloos weten te koppelen aan het belang voor hun eigen mensen.”.

‘Heel klein’ kun je Documisation niet meer noemen, toch?

“Klopt, we zijn in anderhalf jaar tijd ‘maal twee’ gegaan. In omzet? Dat valt nog te berekenen, alleszins in menskracht. Waren we eind 2015 nog met z’n zessen, nu telt ons team al twaalf gemotiveerde collega’s Waar we zoal mee bezig zijn, lees je elders in deze nieuwsbrief”.

Riko Tissen
Business Unit Manager Documisation

+31 (0) 620 26 92 63 – riko.tissen@harmonygroup.eu