GereLateerd

31 januari 2023
Waarom MuleSoft het beste integratieplatform is
31 januari 2023
Project uitgelicht: collega Thomas vertelt
Pushberichten versturen
23 januari 2023
Pushberichten versturen met CCM in the Cloud

Harmony van ‘naast de Chinees’ naar statig herenhuis

Harmony Nederland verhuist maar blijft in Valkenswaard. Van de Waalreseweg 2 gaat het naar Markt 5. Zelfde stad en amper 200 meter van elkaar. Maar echt een wereld van verschil.

“Ooit zijn we gestart in de woonkamer van een rijtjeshuis en daarna werden we buren van het lokale Chinees restaurant. Aan de Markt 5 zitten we vanaf begin 2017 – na verbouwingswerken aan de binnenkant – in een vrijstaande villa met eigen parkeerplaatsen langs de zijkant. In een pand met uitstraling. En vooral met ruimte voor groei”, aldus Henri van Hoek.

Valkenswaard is de standplaats voor ongeveer 20 werknemers. De verdeling tussen beide landen is ongeveer fifty fifty, dus beter gezegd twenty twenty. Maar medewerkers die tussen beide kantoren wonen gaan nu misschien toch liever in Nederland werken…

harmony nederland