GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Hans Edens: Van Harmony naar Harmony

Hans Edens werkt al een kleine 6 jaar als business consultant voor Documisation. Hij deed dat al toen Documisation nog onder een andere naam door het leven ging, maakte een tussenstap van enkele jaren bij een multinational als enterprise content manager en is sinds 2013 opnieuw aan boord bij Harmony. “Ik heb als business consultant binnen verschillende ‘verticals’ gewerkt, in de financiële dienstverlening – Nationale Nederlanden en Stater bijvoorbeeld – maar ook voor de overheid”, aldus Hans.

Momenteel werkt Hans voor Danone Nutricia dat zijn output management (document creation & storage) verbouwt. “We zijn onze kennis en dienstverlening aan het verbreden. Daarbij komt de hele levenscyclus van een document in beeld en beperkt het werk zich niet tot de aanmaak ervan. Als we totaaloplossingen willen bieden zijn ook andere aspecten van belang, opslag en vernietiging bijvoorbeeld. Het uitgangspunt is – zoals altijd bij Harmony – het businessmodel van de klant. Wij ontwikkelen wat de klant nodig heeft om optimaal te kunnen werken”.

Hans en Documisation raakten in contact met Danone via een kennis op LinkedIn die wist dat er bij Danone grote werken zaten aan te komen. “Ik werd inderdaad door Danone benaderd”, aldus een altijd nuchtere Hans. Wanneer we de aanstaande verhuis naar een ruimer pand in Valkenswaard ter sprake brengen, komt hij los: “Luxe! Wel fijn, een echt kantoor met parking. Een eigen pand…  Ik kom er niet zo vaak, want ik woon boven Amsterdam, maar ik ga er zeker graag naar toe”.