GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Katrien Gielen, na twee weken Harmony

Welkom Katrien, is een leuke opener. Katrien is sinds 1 augustus aan de slag en komt uit de rekrutering en selectie. “Ik ben verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Maar ik doe van alles. Ook administratie en advies”, zegt Katrien. Met 5 jaar als consultant op de teller voor een grote HR-speler heeft ze daarvoor de geknipte achtergrond.

Hoe zou je de cultuur bij Harmony omschrijven? (Geef toe, moeilijke vraag na twee weken). “Het bevalt me hier heel goed. Iedereen is heel toegankelijk. Open. Erg down to earth (met nadruk). En heel eerlijk, of het nu positief of negatief is. Een beetje de Nederlandse cultuur? Dat zou kunnen”, zegt Katrien.

Waarom ze voor Harmony is komen werken? “Ik kende Mies Neven, die sinds begin dit jaar elders aan de slag is. Ik ben destijds haar stagebegeleidster geweest. Ze wist dat ik een interne HR-job zocht. En Harmony was op zoek naar iemand met expertise in rekrutering en selectie om hun team verder uit te breiden. Dat was een goeie match”. Dat belooft, zouden we eraan toe kunnen voegen.