GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Kwartaaldag Harmony

Na Clo met z’n allen op de Taiko

Indrukwekkend, onze kwartaalmeeting afgelopen vrijdag. En dan bedoelen we niet alleen het drummen op Japanse trommels in de Japanse tuin in Hasselt. De voormiddag was ook goed gestoffeerd.

Gastspreker was Clo Willaerts, coryfee van de nieuwe digitale wereld. Clo is een autoriteit als het gaat over de impact van het internet op onze samenleving. Bestaande communicatie- en businessmodellen worden over hoop gegooid, heel wat bedrijven moeten nog ontdekken hoe ze de nieuwe communicatiekanalen – social media voorop – optimaal kunnen inzetten zodat ze elkaar versterken.

Dit is vaak de uitdaging waarvoor Harmony komt te staan: Nieuwe mogelijkheden ontwikkelen op nieuwe platformen. Het Omnichannel Transformation Model van Co-sulting voor de bank- en verzekeringssector – de klant benaderen via verschillende kanalen maar altijd de klant centraal stellen – is daar een treffende illustratie van.

Namiddag was luchtiger en konden de hoofden weer leeg gemaakt worden door te slaan op grote Japanse trommels of Taiko’s om precies te zijn. Met z’n allen hebben we geprobeerd eenzelfde ritme – in Harmony – te slaan. Leuk was dat, je kunt het nergens anders doen. Ook het Sumo worstelen in opblaasbare pakken was voor de liefhebbers een niet alledaagse activiteit (veronderstellen we toch).

20160624_141730

 

Iets om op te klinken achteraf? Op de geslaagde dag zelf, dat mocht zeker. Maar ook op de derde plek die Harmony uit de brand sleepte op Hercules Trophy – ‘Come as a company, leave as a team’. Dat is een puik resultaat als je weet dat er 85 deelnemende companies waren. Onze sterkte: We zijn eraan begonnen als een team.

20160624_155817