Over ons

Kansen moet je grijpen. Dat is zo in de liefde, dat is zeker zo in het bedrijfsleven. Nieuwe mogelijkheden en veelbelovende perspectieven vergen vaak eerst een omslag in het denken. En wie verandering predikt…

Die kunnen wij helpen. Om zaken echt in beweging te zetten, kan u terecht bij ons, Harmony.

Want wie verandering wil, krijgt te maken met veel weerstand: vastgeroeste gewoontes, weinig wendbare IT-systemen en gewoon ook menselijke koudwatervrees, hang naar zekerheid, keuze voor het status quo…

Team

Wij zijn dé specialist in change management. Dat is een noemer die veel ladingen dekt. Wij kunnen inderdaad ook heel wat: Harmony is een team van gedreven specialisten in tal van disciplines.

Vanaf het prille begin, midden jaren ’90, ligt de focus op change management. Harmony heeft op dit vlak een track record dat weinigen kunnen voorleggen.

Wij hebben op heel wat domeinen – inclusief een aantal heel specifieke IT gebieden– de kennis volledig in eigen huis. Maar hét sterke punt van Harmony is zonder twijfel onze aanpak: wij kennen alle stappen door en door. Wij kunnen het u zo een stuk gemakkelijker maken en u van blad tot blad doen springen, zoals de kikker.

Missie/Visie

Groeien veroorzaakt groeipijnen. Verandering botst op behoudsgezindheid. Harmony is er om uw bedrijf te helpen groeien.

Wij bedenken samen met u uw pad naar verandering. Wij begeleiden uw veranderingsproces, evalueren het en sturen het bij.

Harmony heeft de flexibiliteit om dit te doen voor heel grote én voor kleine of middelgrote bedrijven.

Waarden

Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en – als vanzelfsprekend – ondernemerschap: dat zijn de vier pijlers waarop Harmony bouwt. Vasthouden aan deze kernwaarden is echt een voorwaarde voor geslaagd change management, hoe divers dat ook kan zijn.

Bouw op ons voor de transformatie van uw organisatie.

Samen springen we verder.

Historie

De kiem voor Harmony werd gelegd in 1994 door Koen Mercken, hij was als zelfstandig consultant in de Nederlandse financiële sector actief.

Koen is vandaag nog altijd Managing Director, maar dat wil niet zeggen dat wij zelf geen veranderingen hebben ondergaan. In 2000 stapte de Nederlandse medevennoot, Henri van Hoek, aan boord om van Harmony een mooi bedrijf te maken. In 2008 werd de kaap van 2 miljoen omzet genomen. In 2010 zetten we voet aan de grond in België, dat ongeveer de helft van de omzet vertegenwoordigt.

Harmony kan nu referenties voorleggen in een waaier van sectoren en bedrijven, gaande van de non-profit en de overheid tot de financiële sector en de distributie. Harmony staat vandaag voor een nieuwe kwantumsprong in zijn evolutie, een voortdurend veranderingsproces dat leidt tot meer en meer groei.